zara



Zara fått in underbart snygga skor som vanligt varje år, dessa ska jag springa in och testa nästa fredag, är ett måste!?  399.00:-

svart & vit






laktosfri risifrutti




nu har det äääntligen kommit in laktosfri risifrutti superduper go var den smakade nästan bättre en den vanliga. så iväg med er och köp den ni som är laktosisar som mig!


lite nytt

k


living and room

living and room har fått in mycket fint som slår mig i smak just nu.. tror jag ska ha ett litet living and room party hemma igen.


dag 1

mitt matschema första dagen (för att komma ihåg själv!)

06:00 - 2 glas mjölk 1 glas blåbärssoppa 2 hårdbrödsmackor med brieost
08:30 - mariekex och flaska vatten
09:30 - yoghurt med bär
mariekex
11:30 - barnmat 2 burkar & hårbröd
14:30 - yoghurt med bär
15:30 - 2 bananer
17:30 - middag
20:30 - kvällsfika



från och med idag ska jag börja äta bra mat som är bra för mig, inte någon bantbarnmat diet, nej det är för det är hälsosamt just för mig nu, självklart ska jag inte bara äta barnmat. ska undvika stekt mat och kryddor och allt sånt, ska bara vara ris potatis och pasta bara kokt mat därför blir det barnmat till lunch idag för jag har inte hunnit stått och gjort lunch hemma igår.. så nu kommer jag börja skriva vad jag äter och hur det känns om en vecka, om livet känns bättre eller sämre!


ute





överlever jag

en trött lina sitter fortfarande framför datorn i sina glasögon på sitt jobb.. slutade för 10 minuter sedan, nu ska jag packa ihop mig och dra mig hemåt äta en frukt på vägen så jag inte svimmar av hunger och ett trött annsikte...

man skulle haft en som hade gjort mat tills man kommer hem och städat lägenheten men nej..

igår hände något väldigt dålig sak jag ville grina lite, min riskudde som jag inte överlever brann innefrån i min micro igår..

ny frilla





sjukt ovant men så härligt, äntligen har jag testat en ny kortfrisyr och jag försöker få mig själv att trivas i den, stått framför spegeln testa olika saker, självklart har vell håret hunnit blivit en smörbytta innan jag kommer iväg på jobbet imorgon för jag kan inte sluta ta i håret och tycka det är underbart skönt att slippa mitt långa hår.. jag är ingen tjej som ska ha långt hår igentligen jag går i uppsatt konstant för jag gillar inte mycket hår i nacken, igentligen hade vare skönt vare hel rakat men tror min snälla pojk stoppar mig från det!

men här är min nya frilla iallafall som jag tänker stor trivas med!

tryck!



tryck på bilden, kommer ni ihåg denna låt? var det bara jag som stog med mina kusiner i vardagsrummet och visa dans till denna låt?! jag och kusin fick självklart vara bakdansare åt äldre systern för hon var störst och bestämde som vi var små.. denna låt var samma LOVE IT!

Basic Element – The Fiddle (Radio Edit)

ny jacka



beställde denna jacka igår kväll, har letat efter en jacka ett tag nu som passar på jobbet och är lite finare, hade sån tur så den var på rean 450 kr behövde jag bara betala för denna skönhet!

lördag

superduper trevlig kväll igår, vi fick välja ett par skor som kommer om en månad, får se vilka jag får plus att jag vann ett par skor också, men dom blir att sälja sedan. klänningen man fick med i goodiebagen vette tusan hur den är skapt men med lite nål och tråd så kommer den bli bra, den var v ringad ända ner till troserna? inte riktigt min stil, men gillade färgen på den så det blir att sy lite så kommer den användas..
med andra ord det var en toppen kväll!! hade super trevligt och roligt att dansa av sig lite..

imorse sov jag länge, jag kunde ej sluta surra inatt med androw hah sen vart det tvärt om så somnade sent inatt, imorse vart det vofflor igen, men dennagång vart dom myyycket godare hade nog gjort lite fel igår. suttit ute lite idag också fått lite sol i annsikte kändes bra, så vart det kina mat idag slapp söndag som det ska vara!


Nelly High Heels









lördagsmys





nikon D5100





Varit och insaffa mig en ny kamera jag är som ett litet barn på julafton fast 10 gånger värre, fyfan vad jag är nöjd stor skillnad mig min gammla, vart en Nikon D5100 i love it!

2 test bilder imorgon får jag testa lite mer nu blir det sängen för sova är helt slut i kroppen vare en bra arbetsvecka men tung, köpte ett våffeljärn & ett par jeans också, så imorgon bilr det våfflor till frukost, var flera år sedan jag åt det.. haha ska bli gött!

FREDAG




äntligen är det fredaaag helgen kommer bli en toppen helg det känner jag på mig, ska äta god lunch idag vi tänkte lycka till det med olearys idag, det är ju ändå lönnedag och fredag vi är less på maten här nere.

har spotify i högsta högg med bra musik och bråkar med skrivarn, smarteam är min bästa vän idag på jobbet, jag har mycket och göra och jag älskar det, blir lätt rastlös om det finns lite att göra!

erika kommer hämta mig från jobbet ska vi in kika på kameran, åker till stockholm om någon vecka också över påsk ska bli roligt!

bubblas



igår gick jag in på ok sa jag vill ha en rosa triss, han sa åt mig det är ingen vinst på dessa jag svarar jo jag kommer vinna pengar, jag skrapar fram 25kr, han säger skämtar du? nej jag sa jag skulle vinna, han säger åt mig du fick tillbaka vad du köpte lotten för jag svarar nej jag har inte skrapa hur många gånger 25 är, jag skrapar fram gånger 2, jag löser in till 50 hela kroner och glad och nöjd går därifrån.

igår sprack min jeans som sagt, idag spiller jag rosa sylt på ljusgråa byxor, en fin runt alles perfekt rund liten prick, helt underbart tar och torkar bort av ilska jag inser det gick bort och blir glad igen, jag ska skriva ut 60 sidor av saker, jag inser efter 40 sidor att det är fel på inställningarna och får slänga allt.

så med det säger jag godnatt och åker vidare för se vart livet tar mig ikväll..
kanske ligger skattepappret i postkorgen så jag får grina lite eller vara glad?!

imorgon åker jag efter jobbet köper ny kamera så nu kommer det bli massa filmer i denna blogg börjar redan imorgon... håll utkik gott folk!


black and white





underbart!



idag har min dag varit toppen förut att mina byxor har gått sönder jag åt lunch och dom sprack knappen åkt bort, men som tur får man lön på fredag och blir direkt till att åka köpa nya jeans i alla färger som kommit in!

jeansen är mina favoriter så nej dom kommer inte slängas, jag kommer åka hem försöka laga dom och få till en knappjäveeellll!! blir åka på kalas sedan. har fjanta framför kameran idag ibland kan det också vara roligt att bli fotad iställe för att fota!

första gången jag lagt ut ett kort när jag skrattar på riktigt. ett riktigt skratt ett lyckligtskratt.

överlycklig


den flygande magbesvär



denna lilla nalle fick jag efter min undersökning på sjukhuset i lördags av mamma när jag mötte upp hon, den ska vara mitt "besvär" som jag lider av så när jag känner mig så, sååå ska jag blåsa på den dära så ska besväret flyga bort hahahaha, super rolig ide tycker jag och mamma!

i love u





kärlek

idag har inte min dag varit på topp, börjat med stanna hemma från jobbet och försökt fått till min mage men nej, fått avboka klipptiden jag skulle på idag som jag har varit superglad över men nää. men på måndag blir det klippning!!


men livet ser bra ut ändå jag får tänka framåt att allt kommer bli bra, jag ska försöka gå på affären för inskaffa mat till mig och androw för vi fira 6 år tillsammans idag hela 6 år av våra liv ihop. eller igentligen är det 7! (jag har hitta på ett datum för ville ha som alla andra romantisk dag) och jag hoppas på fler år tillsammans ;)

jag kommer ihåg våran första puss.

jag är världens lyckligaste tjej med min androw.




något till mitt hem



när jag var på södraberget så hängde det ett sånt här huvud och jag har letat och letat och letat för jag vill ha ett vitt huvud på min vägg hemma.. äntligen har jag hittat överlyckligtjej!

länk!

av med allt!

så var det måndag, underbart ny vecka nya möjligheter det gillar vi, ska ringa in och beställa tid för håret måste bli klippt och en bra bit denna gång, av med hela hade jag tänkt! ska ringa in höra om det finns tid i veckan om jag har tur, måste hinna färga håret innan jag åker in och klipper av mig det också..

ska in på birsta inskaffa en present till herr androw till våran 6 årsdag imorgon.


söndag




som min boy äntligen var ledig en söndag så gjorde jag hemgjorda pannkakor med vispgrädde och sylt i morse till frukost/lunch, vi mumsade i oss och la oss i sängen igen, sedan blivit fotbollsmatch tittande och serie, skulle ha tvättat idag men jag avstog och la mig i soffan iställe, får ta tvätt tid i veckan på kvällen iställe!

vi åkte hem till min föräldrar vi skulle invigt första grillningen idag hade jag tjata till mig men vart fläskfile och potatisgratäng iställe smakade nästan lika bra som grillat ;) så nästa söndag har jag bestämt det blir grillat!
androw åkt gymma lite jag köpte mig en godispåse och sitter här, inväntar bb som säkert resten av halva sverige gör just nu, jag tittar inte under veckorna för jag tycker det är tråkigt och så somnar jag innan det ens har börjat.

men söndag kan jag titta om det inte är någon bra film iställe får se..

solensvän


lycka till!




sitter här i soffan är små nervös, har tagit med mig en bit cheesecake åt mamma som hon kan snaska på medans jag är inne på undersökning, det värka ska ta några timmar satt..

igår brann det av lite i mitt huvud, androw hämtar mig från jobbet jag ber han om 3 lätta saker kolla mos ta ut fiskpinnarna kolla sås, jag springer på affären får sms att allt finns hemma, jag kommer hem och tar ut mospaketet och ska börja med middagen, japp det var en mospåse där i men den var öppnad och slut, hahahahaha vi började skratta och insåg att vi inte hade någon mos, så det var en korv och hamburgare på bylla!

sandra kom hit vi åt lite cheesecake och bara låg slappa i soffan som döda potatisar! tjuvkikade ut på folk också gjorde vi från mitt fönster eller en "kille" som värkade små full!

aja nu iväg på sjukhuset lycka till lina!

girl

 

äntligen fredag



vaknade 5 först i morse insåg jag kan inte kliva upp då, så la mig till klockan ringde 6, inväntade tills den vart halv 7 för lite "sovmorgon" men vart bara pressa sig själv att ligga kvar, nu är jag gladast en gladast det är fredag och ska bli toppen väder ute idag, så blir solbrillan på och sitta ute med en kopp te på fikat idag!

man får passa sig nu så man inte klär sig för lite "för det är så varmt" för det är då man åker på en förkylning!

aja hoppas ni får lika bra jobbar dag som mig!

lite nytt




min extrema ful snygga nya lampskärm, när jag såg den på sidan fick jag lov åka köpa den på engång i love it!

jag är vaken och klockan är 10 det är ovanligt, men har städa hela kvällen och varit och sola, jag har bytt i badrummet från rosa kakel till svart kakel supersnyggt vart det.

idag gjorde jag en rolig sak som får mig små skratta, varit och fota idag, jag ser två "killar" som sitter där jag säger hej och inser efter ett tag att det är pappas anställda från polen, och jag säger hej för jag tror dom pratar svenska, haha ibland är jag lite små dum!

rosa



mitt bidrag till tävlingen!


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

jippiii jiippii



uppe med solen och känner hur kallt det kommer vara ute, bara det inte blåser som igår, fyfaaaan har iallafall invigt skinnjackan, underbart!

igår fick jag ett roligt mejl på jobbet, det har blivit en miss så jag ska få två löner denna månad. det passar ju helt utmärkt när jag åker till stockholm, som två nya jackor måste inskaffas, johanna har gnällt om att jag måste inskaffa mig en väska också, men har inte hitta en jag vill ha än satt det får också vänta! jag är den som trycker in allt i mina fickor har alltid gjort, dom är full med saker så det står ut som knölar i varje liten ficka jag får tag i jackan..

då kan man ju undra hur jag inte har märkt av att det fattas en månadslön? hahaha

MUMS

 
 


kinder älsklingar, kommer ni ihåg när man fick lördagsgodis? Tom & Jerry påsen favoriten ingen lördag utan denna påse, man gillade inte allt heller man fick byta med sin lördagskamrat mot det man inte gillade och fick något man gilla, den känslar att sitta dela en lördags Tom & Jerry påse vill jag vara med om igen.



MEN du där
jag är inte din vän längre


BOOM BOOM

 



P


disco vän




GLOSSYBOX



GLOSSYBOX (bild & textlänk)

Är något jag har varit sjukt sugen på testa ett tag och för ett tag sedan så vart jag medlem så ska bli riktigt roligt se vad som kommer i min första box, testa ni med? tryck på länk och kom direkt till sidan 139kr i månaden, och kan avbryta när som hellst! :-)


mysigt

söndagsmys med pojkvän, städning big brother hemgjord äppelpaj med vaniljsås.

livet kan inte bli bättre v



Bokat tåg biljetter 06:02 6 april blir det stockholm igen med några släktingar & familj tjej resa, mysigt!

sol


tvätt tvätt...



vilken dag, vaknade halv 8 gjorde lite frulle insåg jag kan lägga mig å sova igen tills androw åker på jobbet, somnade låg kvar såg serie när androw åkte gick åh handlade present till sanna och hälsade på sandra en snabbis för komma ut i fin vädret, köpte två hårfärger gick hem la in ena färgen började grina lite undra vad fan jag ha gjort, sprang ner med tvätten fyfan vad tvätt ska ALDRIG mer, kommer ALDRIG mer tvätta utan androw.. fyfan säger jag bara, jag sprang solade mellan tvätten och färgade håret engång till, sedan kom androw äntligen hem vi åkte till mamma pappa åt middag och satt surra åkte hem till tvättjäveln igen..

sedan åkte ja in till stan umgås med sanna och dom sätt mellloo som det heter nu haha, nu ligger jag hemma invänta androw som ska komma hem med donken, perfekt lördag!

i love it!


bra där lina



slutade lite tidigare idag på jobbet 4, var dödens skönt åkte på dollar & rusta köpte det som man måste ha hemma, jag gick köpte en fattig sallad på coop tänkte jag sover en timme innan bion, jo men det så låg jag död och kom aldrig upp ur sängen och känner mig helt slut, så vart tyvärr ingen bio ikväll vart göra naglar kväll försöka hålla sig vaken till 12, så jag sover lite längre en 6 imorgon bitti.. imorgon blir det stor tvättning medans androw är på fotbollscup, jag vill inte inse hur mycket tvätt det är en förns imorgon, för då får jag lite ont i magen, som min kära mor har tvätta våra kläder medans jag har tappat bort min tvättstuga nyckel så har man ej märkt av tvätten så mycket haha..

tänkte försöka se big brother ikväll är det ens ikväll? jag är nog den ända som inte tittar på det känns det som, jag bruka klara se låten från början sedan har jag somnat för kvällen,

psssst


älskar mitt nya jobb



jag älskar mitt jobb, och det blir bara roligare komma på jobbet när dessa små trollen jobbar på samma jobb, underbart! har tvinga dom ställt upp på bli fotad några gånger, men dom blir snart van! :)

(den sista bilden är på mig)


lekt lite i illustrator




Coffee, Tea? or me?


H&M


work


fuck fuck!

den här dagen har fan varit ren rövhål, bara för jag skrev förengångskull något på facebook och jag skrev typ "det här kommer bli en bra dag känner jag" jo men visst, samtidigt jag skrev det förvandlades det till helvete..

börjar med kliva upp gör mig klar sitter påklädd med ytterkläderna 10 över 7 inser vid halv att min moster har nog glömt bort mig, japp så jag väntar in androw ska vakna klockan blir 20 i 8 och han vaknar och vi åker iväg på jobbet, jag kommer på jobbet har special beställt papper jag ska ha till allt jag ska skriva ut 15 gånger 20 papper så blir typ 300 papper, jag kliver upp för papperna har kommit och det är fel papper, min blick hur dagen ska skita sig totalt och allt ska vara klart och packat för åka på måndag.. men jag fixade allt packat å klart innan 5 idag!

jag ringer min kära mor säger jag vill äta middag där, jag är kvar på jobbet till över 5 kliver in i bilen frågar dom vad det blir förmiddag dom har redan ätit och det finns ingen mat...

vilken daaaag... men fick thaimat i det nya i timrå SUPERGOTT gå dit föfan!

nu blir det dusch å lägga sig se tv!


linua


work



jag leveeeer, varit en bra och en dålig resa i stockholm för min del, jag önskade jag hade uppskattade den mer, självklart vart det inställt som det är bara jag som har den oturen i mitt liv. jag som var så peppad för se just han!


STOCKHOLM BABY!









Hejd

Sitter och ladda ner sällskapsspel till ipaden är inte så haj på skriva inlägg med den här på bloggen men värka gå Gdansk bra ändå, snart bär det av till Stockholm ska bli skönt inte mått bra två dagarar men fått tagit lite piller så ska det säkert lösa sig :) pappa åker hem från USA idag han värka haft det bra fast han varit där på jobb, Androw har varit uppe inatt bråka med min iPad hett in filmer så han sover än men har filmer nu iallafall :D ååh Sam fixade min el i lägenheten igår så nu har jag ny lampa inte så fin insåg vi när den kom upp men den får duga så länge haha

glasögonorm


lina


RSS 2.0