gö mig till två personer



här sitter jag en lördag fundera på vad jag ska göra för middag, ätit snabbmat hela veckan typ för jag har inte orka gjort någon mat för jag äter själv jämt har lessna, jag trodde aldrig jag skulle nå så långt att börja äta fryslådor och snabbmat så mycket som jag gör.. gillar inte det ens igentligen?

ska diska först så finns något att äta på ens, ibland önskar jag att jag kunde göra mig till två personer som nu skulle jag behöva en som diska sen en som lagat mat. men nej jag är en så får börja med att diska sedan laga mat.

bruka tänka?
ensam och stark
men just nu är jag bara ensam inte stark!


så nu blire disk med musik på!

.

jag hatar allt


Härliga morgon

Äntligen torsdag ska börja åka mot jobbet nu, förkylningen sitter fortfarande i mig!! Less att det aldrig går över helt! Androw var vaken imorse och mådde inte bra så japp här har jag smittas med hals ont! Och han ska jobba kväll.. Syster och mamma kom igår hade shoppa som några galningar på bik bok själv gav jag nya kläder till syster som jag inte hunnit tagit bort prislapp på som jag inte kan ha mer!!!! Fy måste börja träna! Men som tur kunde inte syrran ha ett par jeans så fick ett par och två huv tröjor beställde jag!

Ska ringa på en lägenhet idag Ska bli intressant!


Jobb


facebook

jag förstår inte varför tjejer lägger upp bilder på facebook lätt klädda är folk så beroende av bekräftelse nu för tiden? typ dom dära 10 olika bilderna i bara bikini utan annsiktet?  i olika ligg ställningar?

och dom som gör slut och blir tillsammans varje dag på facebook? hmm?? hur orkar ni, ett bråk då ska jag ta bort androw på facebook sedan efter vi blivit sams blir vi ihop på facebook? det värka värsta dödsseriöst allt som händer på facebook är livet nu för tiden?

och ni som skriver ut om era drog problem, ja jätte bra ni är drog fri och det men det är inget jag skulle precis skryta om? 

ELLER DET VÄRSTA dom som skriver fucking jävla rooomaner på facebook och så har dom blogg??! varför skaffa blogg om ni ska skriva ut hela romaner på facebook? eller dom som sitter skriver "gilla om du tycker jag är fin" "om du inte gillar tar jag bort dig som vän" ja men gö det snälla??

då undrar ni varför tar du inte bara bort alla dessa människor på facebook? nä för jag är vän med dom utanför "facebook" världen, och gillar dom som dom är utan för denna fucking facebook!


jag sitter inte ofta på facebook jag tittar den på morgonen 06:00 kan jag medela det är då ni får tag i mig där offtast.. och så får det förbli annars har jag en telefon? förr ringde man tillvaran brukade vara ganska trevligt tyckte jag?

kaos



har inte sovit något inatt men glad är man och åker till jobbet med lite kraft i kroppen men det finns något som kallas alvedon som funkar perfekt sånnahära dagar..

Olle & Paulina är borta denna veckan ut känns lite tomt på jobbet, men snart så återförrenas vi!


ska skriva ut 500 säljarblad, det kommer nog ta halva dagen det ska skäras och grejer. har stökigt skrivbord som folk lägger ett öga mot också, så något måste göras åt det, jag vet vart allt är men det ser ut som ett kaos är som den dära magreklamen? när dom skicka runt papper åt varan och det blåser, det är JAG! som tur är finns det gardiner runt mitt lilla skrivbord, men jobbigt när folk ska försöka sätta ner sin kopp kaffe när det ska pratas..


Payphone


idag..

jag är på konstigt humör, känns som jag är genomskinlig!? att jag inte finns typ.. varit och panta lite och köpt kött som jag har marinerat och majs med hemgjorda klyftpotatis blir det ikväll. A ville ha pizza men tror nog detta duger perfekt som lördagsmiddag med!


jag ska lägga in filmerna och bilderna sen igår kolla om jag får till något najsigt har fortfarande inte fått till detta med video med kameran allt blir för stort.. så tagit minsta nu för hoppas på gudarna det ska funka!

nu ska jag ställa mig ute lite känna att jag lever.. plus städa lite!



Min första egna gjord!

Idag har jag gjort min första 3D grej gjorde en mugg! :) är så jävla stolt över mig själv!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2937005/images/2012/pic_199116347.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2937005/images/2012/pic_199116354.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2937005/images/2012/pic_199116471.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2937005/images/2012/pic_199116493.jpg" class="image">


kär-lek


...



Om du bara..

Sitter invänta Teddan och karla vi ska kika på USA och Kina resa! :) har hämta hem lite kataloger!

Idag har det varit mycket på utbildningen mycket att ta in så mitt huve tänker fortfarande i engelska ord haha vad allt är och det! Vi har snart gått igenom 600 sider på 2 dagar då kan ni ju förstå?! Imorgon börjar vi med ritningar det är något jag har svårt med men har tagit hem boken så ska sitta nöta nu innan imorgon! :)


Äntligen halv vecka kvar bara!!

Äntliiiigen!!! Det rullar på som bara den på utbildningen det är svårt men jag kommer lära mig allt ganska fort bara jag sätter mig sedan! Gjort flera 3D-modeller än så länge och fler ska det bli!

Men vad är det för väder ute?? Ville grina lite i går morse när jag såg snön fast igår när man skulle åka hem vare ju snö överallt! Nu idag såg jag solen titta fram igenom husen så idag hoppas ja på soool!!


Roligt roligt!!


Ny vecka, nya möjligheter! :)





Nu äntligen dagen inne måndag, utbildning Yeyy, igår rammade min kära farmor så mamma ringde väckte mig så jag skulle gå dit! Hon hade skrapa upp hela facet.. Inte bra! Åkte hem till mamma pappa satt där åkte hem började med middag, kom mamma farmor på en pajbit! Sedan kom androw hem så vi spelade lite kort och det!

Knasigt imorse vaknade innan klockan typ halv timme? Men ändå skönt hoppa bara inte jag blir trött senare!!

Aja lycka till lina!

 


Fy haha

Vi satt hos mig snaskade på godis färgade håret på Johanna, kom på vi kanske ska dra på krogen, sagt som gjort så drog vi in på krogen! Jag har inte vare ute på ett bra tag! Så åkte Johanna hem för jag Sanna trodde det var nå drag på memento eller vad det heter!? Det var ett SKÄMT!! Jag skämdes att vara där, så vart ett sms efter 1 min till androw att jag ville hem, haha tror vi var kvar halv timme? Jag måste nog vara den äldsta där!? Var som ett stort polarlördag! Tjejer stog jucka på varan på ett tomt dansgolv! Aja blir ej utgång där nå mer iallafall! :) sedan vare nå konstig människa när jag och åker hem en kille som står i
rondellen naken? Haha han ollade på stolpen? Hahaha


orolig



jag blir ledsen på saker som inte har hänt än, för jag vet att dom kommer hända med nästan 80% för om det har hänt förut händer det om och om igen. jag är nervös innan saker händer.. jag förvarna innan saken händer och pratar om det för jag vill inte det ska hända men jag är ändå nästan säker på att det händer iallafall. att det blir så som jag har trott hela tiden. jag bruka känna i magen. magkänslar säger nästan alltid rätt eller är det inte så?

varför plågar man sig själv med denna magkänsla? orolig, ledsen, besvärlig, varför inte bara leva och bara njuta av denna studen var glad över det som är nu och inte det som händer om några timmar eller om en vecka, ett år! och hur ska man kunna se framtiden? det kan jag inte göra men jag tror jag kan för jag vill ha kontroll. och jag vet varför jag vill ha kontroll, för jag vill inte bli sårad, jag vill inte bli ledsen, jag vill veta allt i förväg så jag är berädd på om jag ska bli sårad eller något ska hända som inte jag gillar.

298:-




söta små skor måste jag säga!
Länk

stockholm




solidwork



detta har jag suttit hela dagen och försökt lärt mig, detta är mitt första jag har rita i solidwok är jävligt stolt över mig själv måste jag säga.. :) jag vet inte vad den är tillför och den ska inte vara rosa men det har jag flächa till med själv.. mohahah har skrivit ut så jag kan jämföra när jag ritar andra saker senare hur mycket bättre jag har blivit!


nu ska jag åka in på birsta och ta en fika med emma och umgås, ska bli härligt komma ut lite efter jobbet!

kusiner



hela världen rör på sig medans jag står still.



naglar

idag bokades det kurs för mig hela veckan imorgon, känns underbart att bli utbildad, sedan har jag boka kurs i malmö med hotell och flyg, jag sa om jag blir yr sätter jag på mig en skylt "hjälp mig till malmö" och hoppas på att någon nappar på det, hihi.. men hur svårt kan det vara att flyga själv? känns inte som det ska vara några problem. finns ju taxi utan för och det som kör och hämtar mig kan ej bli svårt.

har ofta ingen ork att sitta framför datorn när jag kommer hem från jobbet sitter 8-5 varje dag framför en dator, och när man kommer hem är jag så trött på allt som har med dator att göra!



gjorde naglarna i stockholm nu när jag var, kändes toppen, ska göra nya om en månad tänkte boka redan imorgon så man vet man har en tid, nu blir det att krypa ner i sängen med värme påse! och vara på bättre humör när jag vaknar imorgon, idag har inte vare topp på jobbet varit stressad!

mina älsklingar har äntligen kommit hem






äntligen har mina älslingar kommit hem, först skona och sedan androw underbart!
suttit titta lite på lägenheter, jag tror jag har för mycket krav.. haha men endag kanske en dröm lägenheten finns! ska titta varje dag!

dessa kommer om någon dag underbart!


påsk






stockholm

















haft supermysigt i stockholm åkte fredag klockan 6 på morgonen sov hela vägen till stockholm, vi åkte checkade in alla våra saker, sov på vandrarhem måste säga jag var mycket nöjd! förutom att våran frulle vart slängd av städaren hahaha, men det är en annan historia vi sov bra och allt sånt! vi åkte in till skärholmen shoppade loss tror jag shoppade lite för mycket denna helg... :P haha men jag är värd det!

fredagen gick vi ut och åt på ett jätte fint ställe vart kycklingsallad för min del var suupergod! åkte hem somnade tidigt gjorde vi, jag vaknade 6 som vanligt råkade väcka moster, men tillslut vaknade alla! lördagen gick vi på stan bara jag shoppade alles för mycket så fick lov åka hem med allt för gick ej bära, och det tog jag lås på min plånbok trodde jag... hahah åkte tillbaka själv sedan åkte jag in till gamla stan skulle möta upp resten medans fotade jag ute liggare och lite sånt tänkte göra tavlor hem hit.. dom andra kom vi yrade runt i gamlastan för min morbror med sambo har nyss flytta dit så var bjuden på middag supergott tacos och jag vart kär i lägenheten!!! så fiiin, ska nog sattsa också på bo mitt i gamla stan ;) hahaha sedan åkte vi tillbaka spelade spel hela kvällen vart ovänner alla och sedan somnade glad!

söndag åkte jag själv in till skärholmen för jag skulle byta stolek på ett par jeans slutade med att en person skickade mig till liljeholmen eller vart ja tog vägen så satt där gjorde naglarna, och jag har fortfarande kvar jeansen haha så om någon vill köpa ett par snygga jeans så finns det ett par här!!  jag vandrade runt där lite hittade jätte söt chocklad affär och köpte lite present till mamma och så! sedan hände det som inte skulle hända cubus hade bra pris på jeans så fick med mig 2 par jeans hem och tshirt åt a... typiskt! haha sedan åkte ja in till t centralen köpte mig en sallad och lite gosaker och satt läste min bok 2 timmar tills dom andra hade sprungit klart!

och nu äntligen hemma fast har kunna stanna några dagar till, men tror nog det blir stockholm igen denna månad! :)

dagens



japp såhär ser jag ut idag glad som tusan är jag också för den delen! plus att jag såg elins kommentar blir så glad!! :) tack, jag mår bättre med några kilo mer och min nya frisyr! ;)

livet är på topp just nu! imorgon bär det av till stockholm!

söta små



söta små påskkycklingar dom hamnade fort i min lilla mage..



mitt kort på jobbet, skulle igentligen be någon fota mig imorgon men test bild ljuset får funka som min bild!

dystert






..

EKNE Skärmvägg IKEA Praktisk avskärmare och rumsavdelare. Vikbar; spar plats när den inte används.ASPELUND Byrå med 4 lådor IKEA

fuck

fuck vad tråkigt det är att vika in kläder, men får dåligt samvete när androw gjort så fint och det ända han bad om var att kläderna får jag vika in... men guuud så fruktansvärt tråkigt det är har redan lessna och en hel ikea kasse kvar.... och tuuusen sockar att para ihop känns det som... jag bruka göra en fuling ibland när jag ser jag har lite strumpor bruka torktummla androws typ 3 par vipps så har jag 3 par strumpor! (ett tippps) hahaha fast går bara ha dom någon timme sedan är dom stora så man badar i dom, men funkar ett tag iallafall!


jag har ett problem, jag kan inte klippa mina filmer jag filmar med min kamera?!?! någon som kan ge tipps skulle va gullig för jag får inte till det, jag har redan ändra formatet men går ändå inte in i något pogram för ändra på skiten

Stressss

idag har jag skrattat så mycket så mitt liv har blivit förlängt med några år.. jag har ätit godis som en liten godisråtta och fotat folk idag, denna vecka kommer bli lite stressig!



citron


paulinas babyshower










igår stor bakade jag och makarenna till paulinas baby shower ända till halv 12 igår kväll, haha så idag har jag varit på det, varför har inte vi så i sverige? det är ju inte "vanligt" här? jag ska iallafall ha sånt här när jag ska få mitt barn, var jätte mysigt och gulligt allt!! rosa och puttinuttit!

när jag kom hem hade androw städa hela lägenheten diska och allt sånt, vart lyckligaste tjejen!!! så gjorde vi middag körde han mig till mamma och pappa, nu ska jag ner i sängen efter denna helg vare toppen!

imorgon är det utbildning på jobbet för min del och fränsta efter jobbet.. så måste få bra sömn så jag är redo att få in all information!

klippt och ändrat




klippt av en skjorta och hett på nitar.

RSS 2.0