..


sov gott!



en kram från denna kille saknar jag ibland, skrattet och glädjen denna grabb kan ge!

jag jobbar för fullt livet ruller på som det ska, jag trivs på det nya jobbet och med alla arbetskamrater, blir inte så mycket fritid men livet rullar på iallafall!

på lördag blir det södra berget med övernattning och pistvakt och 3 rättersmiddag med för och efter drinkar!

saknar värmen



jag vill bada när jag ser denna bild, jag vill ha sol jag vill bort till något varmt.

sängen..




igår var det casino med jobbet 3 rätters och pokertunering fybubblan vad roligt jag hade, kom hem halv 2 så imorse var det inte lika roligt kan man säga.. att kliva upp för jobba!

så nu är man ny duschad och redo för sova redan klockan är bara 9, men men blir lång dag imorgon också..


kärlekensdag




imorgon är det min favorit dag under hela året alla hjärtans dag, i min familj ger man presenter och äter hjärtan i olika färger. så har det alltid varit och det kommer det vara livet ut för mig.

självklart ska jag fira min dag/kväll med min kära pojkvän!

utgång!



igår vart det utgång fy bubblan vad roligt jag hade, inte varit ute sen november så jag förtjänade vin & en riktig tjej kväll! vi dansade loss och hade superroligt!

idag mår man dock som man förtjänar... haha men det känns super ändå som jag hade så roligt igår!

nu ska jag göra middag tills androw kommer hem blir lite alltmöjligt det som finns hemma!



jag borde nog träna på hur man ställer sig för ett vimmel kort? hahahaha jag skrattade när jag såg och vem är han där som ser nöjd ut? aja roligt hade jag iallafall!

underbart







detta var nog det bästa denna vecka, jag fick mina uppvärmda tofflor! jag värmer dom igenom mobilen TOPPEN!

så på morgonen stoppar jag in dom i datorn, sen är dom uppvärmd tills jag ska fika!

löördag!



godmorgon sverige, igår var det jobb för fulla muggar, sedan åkte jag & pappa kollade ut glasögon åt mig, blir spännade :) pappa tyckte alla var fin som jag tyckte var fula, haha men valde två jag är supernöjd med! ska ringa in idag säga jag ska ha dom, ville vänta tills idag!

sedan skyndade mig hem städade för syster skulle ha min lägenhet för ha tjej kväll, slog in paket och det åkte köpte lite mat gick till jonna, gjorde lite mat och umgås bara, sedan vart det sängen hos föräldrarna, vi såg film och myste med katterna, nu ska jag äntligen få igen mitt hem och kolla vad det blir för middag!

ska börja äta skonsam mat kokt mat, jag är sjukt dålig på koktmat vad det finns för recept, vad det finns för nya grejer att testa när det gäller kokt, jag gillar kött bit med stekt potatis! men gryter går ju också bra, men ska försöka hitta upp recept kokt mat!

krypa ner



äntligen torsdag det menas det är fredag imorgon, jag kunde inte sova inatt något, knasigt såg min kära pojkvän sov som en stock men inte jag inte, men är helt slut nu i ställe, ska krypa ner i sängen invänta androw som är jobba!

glasögonorm



åkte på jobbet i morse som vanligt stökade på hemma lite innan, kom hem halv 6 gick kollade synen har misstänkt det är något som jag sitter 7 timmar framför datorn och jobbar dagligen och när klockan börja bli 4 bruka mitt annsikte nästan vara i skärmen, men har tänk jag är bara trött därför jag ser lite dåligt, men icke som nicke, jag behöver glasögon, jag ska bli en glasögonorm! det var som en helt ny värld när jag fick testa brillorna, haha jag såg på långt håll hihi! :)


gick hem somnade en kvart med datorn i knä slängde i mig mat, sedan iväg på affären och sedan jobba igen, så nu är man helt slut i kroppen!! bäddat nytt och städa upp här hemma lite för lovat syster & kusin ska få låna min lägenhet imorgon, aja nu blire krypa ner med älsklingen i sängen!

tankedrös

att misslyckas är inget att skämmas över, därimot kan man skämmas över att aldrig ha försökt. Misslyckanden är ofta trappsteg till framgång, medan handlingsförlamning är dålig följeslagare.

det är mycket lättare att vara klok åt andra än att vara det åt sig själv.


besök!




varit hos mamma & pappa i morse, forfarande tappa bort hem nyckeln överallt så kan ej tvätta eller något börja få ett psykbryt faktiskt, så får åka dit tvätta kläderna... jag eldade medans dom var på systerscup det var 11 grader inne när jag började elda, jag är så glad att jag inte bor kvar där! förstår inte hur dom står ut riktigt.

sedan vart det stor handla för mig så bjöd jag mamma på en hemgjord semla!! muuums fillebabbaa!
som att dom inte gör laktosfria så får man göra hemgjorda helt enkelt!

nu blir det bada lite, sitter med chocklad annsiksmask så jag skulle vilja äta upp mig själv justnu, men antar den smakar inte som den luktar för det hade varit lite konstigt!


imorgon blir det fota hela dagen ska bli roligt.. sedan åka till fränsta på ett besök om jag är nöjd tänker jag tippsa om detta men vi får se imorgon jag är pirrig i magen för jag ska börja skratta!

buzzador





detta hämtade jag ut på posten för någondag sedan, så detta ska invigas och testas ikväll!

jag har testa den andra och jag var SUPERNÖJD så hoppas att denna är likabra!

död tjej!




åkte hem till makarenna efter jobbet igår hon var hundvakt åt denna lilla hund..
åt lite middag och surrade på, sedan åkte jag hem skulle diska jo men tjena vart inge av jag somnade 10 halv 11, vaknade 8 imorse och fick panik över att jag kan sova längre, men nä jag har hållt på fixa sedan 8, la mig nyss skulle se film tänkte jag innan ja ska iväg på affären, jag somnade med tv på bena död som en liten sill!

men nu är jag på G igen och här ska det handlas sibyllaaaa passa på medans androw ej är hemma som han ej tycker om det, så fundera jag på den stora godispåsen jag ska också vräka i mig ikväll!

superglad fast trött!



jag är så trött helt slut ikroppen jobbade till 5 sedan var det kaos på motorvägen var inte hemma förns 6.. sedan åt middag och iväg på andra jobbet!

har ont i huve och ska lägga mig, men jag måste säga jag är också superglad just nu!

nu betala en räkning och sedan sängen.

Are you hiding from me?



I've been everywhere, man
Looking for someone
Someone who can Love me

I've been everywhere, man
Looking for you babe

Are you hiding from me?

snabb och god mat!




en fika kväll!







RSS 2.0