citron

roligaste idag

erika springer in för köpa mjölk åt mig hon säger det tar 4 min klocka mig
hon kommer inte efter 4 min hon kommer runt 10 min ut
berättar hon tappat mjölken efter betalning och dom går sönder

jag kliver ut ur bilen glad över mina mjölk, jag tappar ena!!!!!!
jag kunde inte göra något annat en le och skratta och gå in!


.




helgens godingar!

oj vilken helg..



i fredags åkte jag till karla efter jobbet och umgås åkte hem skulle "städa" jo men tjena orkade inte städa, androws när han kom hem "vart har du städat?" hmm ingenstans hahhaha..

i går vart det kalas/fest, kunde knappt vakna började städa sedan gjorde mig klar androw kom hämtade vi upp farmor och drog på festen, jag tror jag gick hem vid halv 1 något, jag dansade mig svettig så hade jag as kalas roligt!

men inatt ville jag slå min kära pojk ibland blir jag inte förvånad över han, som han är så fruktansvärt klantig.... eller igentligen är vi dom mest klantiga i hela världen att vi ens har hitta varan och får livet att gå ihop med våra oturskroppar! men det löste sig med problemet och vi gick och la oss och sov!

nu ska jag vandra på affären för köpa middag tills androw kommer hem från jobbet blir nog en fet efterrätt också det är ju ändå söndag!

sliten men kär




jobbar och jobbar, det jag inte förstår hur det ska gå till när man får barn va på jobbet halv 8 komma hem halv 6, blir långa dagar det går bra medans man är ung! men jag kanske ska inse jag är inte ung riktigt längre. snart 23 år och känner att jag trvis med mitt liv mina vänner alla i min närhet just nu!

jag gick en liten promenad på lunchen idag vilket underbart väder det var, röd om näsan och inköpt salladslunch som smakade skit, vilken besvikelse!

ätit nyss en fryslåsa till middag halv 10 äta middag, det funkar har varit inskaffa nytt på birsta, pengarna rullade bort men nya saker kom hem! sedan åkte jag jobba igen... förbannade 2 jobbet jag har det tar livet av mig ibland, när jag ser denna nyckel tänker jag den hänger mig runt halsen för den vill halshänga mig! men jag älskar pengar så vad finns det att göra!? men jag ska inte gnälla finns vissa som inte har något jobb alls!

detta är något jag behöver



detta är något jag skulle behöva åka bort sitta i ett varmt land med en bra bok.



ny vecka nya möjligheter

vi följde med mamma & pappa åkte skoter i söndag, roligt komma ut leka lite i snön, jag slog androw som en dåre för jag tyckte han körde fort haha fast gick säkert bara 30... haha men men kom hem åkte jobba somnade tidigt söndagen, helt slut!

igår jobba till 5 åt middag somnade typ, idag samma har nyss badat vänta på androw ska komma hem från träning, men perfekt gossip girl har släppts i natt så behöver några minuter för mig själv ;)



ihelgen blir det lite fest ska bli roligt! ska nog in till birsta hitta något nytt i fest form sätt en klänning från vila, hittat en klänning från acne med jag är sugen på får se hur det blir!

sofias änglar



älskar pogramet men lägger alltid en tår, eller många! och vad det finns folk som kämpar alltså man blir så glad när dom får hjälp.. och vad kärlek det finns och gör mycket!

jag pissar på dig!



igår kom emma från härnösand hit på lite mat och surr! skön fredag alles perfekt!

idag vart det middag hos m&p sedan lite surr hem med sandra vad vi har skratta åt en film. magen har vänt sig på mig, nu ska jag krypa ner i sängen och tänka på hur underbart det är med sömn..


sandra & jag har insett att jag är för snäll, jag ger bort men får aldrig något tillbaka... men nu är det slut med det!
jag är ett samtal bort!



en katt som tigger





jag hatar er

jag har ont, jag har så ont det värker och jag svettas och vill skrika, jag är förbannad på allt.






mellanmål



sviken dröm..




jag älskar dig

imorse åkte jag & A in till sjukhuset, jag har inget säga om det än att aldrig mer.. och känns som jag ska dö fortfarande... vi köpte med oss go fika och sov när vi kom hem, och sov och sov somnade till och med i bilen påvägen hem vart helt slut..


nu kom mamma & syster dom ska sova här jag vill inte sova själv!



bäddat ut bäddsoffan åt mamma och syster!



fått två muggar av mamma


olja



önskedröm!





Detta är vad jag går igenom idag, ingen mat bara klara drycker och fyfan vad skit jag mår, det ända jag tänker på är vad jag ska äta imorgon efter detta är klart!!!!!

första jag ska göra är gå in på ica inskaffa mig allt jag blir sugen på.. och mat i stora lass! självklart förstår jag att jag inte kan trycka i mig vad som hellst efter inte haft någon mat på en dag, men det är en önske dröm!

nu ska jag fortsätta hälla i mig vatten av olika slag..

bästa söndag

bästa söndag, gofika go middag och allt perfekt!

vi bjöd in oss hos mamma och pappa på middag idag vart tacos mums!


imorgon börjar en ny vecka, ska jobba hemifrån tisdag och in på sjukhuset onsdag.

så denna vecka kommer nog gå mycket fort!

sitter titta lite ny tatuering, ska åka in och fråga om det går göra något av det jag har tänkt, om det ser okej ut, eller om det blir helt fel av vad jag har tänkt! sedan är det av alla man ska gå till, alla tycker olika alla gillar olika?! jag har gjort mina hos 4 olika personer, och jag gillar alla på olika sätt..




lördag




igår åkte jag till makarenna efter jobbet åt middag och umgås med karla & theodore! mycket trevligt var det!
åkte hem stor städade köket gjorde fika så androw hade till imorse, somnade som en stock!

jag skulle upp 8 med androw för åka på fotbollscup idag, vaknade halv 12 av sms av johanna att dom skulle dit, och jag inser vad klockan är och att androw är borta och jag har sovit och inte ens vaknat i morse? detta är fruktansvärt ovanligt av mig, jag bruka vakna halv 5 varje dag av mig själv så tänkte att ställa klockan behövs ej.. haha och han åkte vell iväg såg att var ingen ide!

jag åkte dit tittade på fotboll åkte hem bakade och gjorde middag tills androw kom efter sista matchen, sedan umgås med han sedan kom sandra så vi har umgås!

måste säga jag har varit hemma i helgen bra tider, alltså fyfan vad skönt det har varit och vad jag har behövt det hära, imorgon är det söndag och det är då det bruka hända mest saker under helgen för min del. jobba och umgås med folk! får se vad som händer imorgon!

tröttaste tjejen


så här ser jag ut just nu men jag känner mig så här


kom hem från jobbet för ett tag sedan, det rullar på i som vanligt, lärt mig mycket nytt och mer nytt ska jag lära mig, jag åkte på make up store efter jobbet och gick lös på 515 kr glad kommer jag hem androw börjat med middag, jag har haft ont i huve hela dagen förstår inte varför.. jag är sjukt trött idag ögonen hänger på mig...

nu blir det lägga sig i varmt bad, försöka hålla mig vaken till 11 iallafall..

jag saknar dig



Dom måste ha tryckt in skådespelare från gatan alltså, vi skrattade så vi dog till denna film, en sån hemsk berättelse vart ett skämt med dom hära skådespelare, vi såg inte ens klar den det gick inte..



underbara helg!




varit en superbra helg, varit med androw hela helgen och med vänner. kunde inte bli bättre? nääh
stor tvättat bakat städat ur julen, letat ja allt som behövdes!

imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter!

jag blir så frustrerad att när sminket tar slut så tar det slut av allt? inte bara av en sak, alltså 5 saker på en och samma gång, så måste springa in imorgon efter jobbet och inskaffa mig nytt...

en lina


igår!






jobbat hela veckan, idag är det röddag så då är man ledig känns otroligt skönt, jag behövde denna dag ledigt!
igår hämtade jag min guddotter på dagis i snö vädret, jag trodde ärligt hon aldrig skulle följa med mig, men det gjorde hon men hon såg lite beskymrad ut, det kan jag förstå första gången jag hämtar hon och det var ganska längesedan jag träffade hon, men gick så bra så!!

vi stökade på och lekte tills erika kom hem, vi beställde sushi för jag har tjata och tjata jag vill testa det, och min första tugga kände jag en spya växte innom mig, så nej sushi var inget jag kommer någonsin äta igen, fyfan fick göra en pizza! och mannen i huset fick 8 bitar extra!

androw kom äntligen hem igår, han hämtade mig vi åkte hem, jag skulle se hockeyn 2 i natt?! vad hände jo jag somnade efter 3 minuter den börjat.. men jag får skylla på att jag vaknat 6 varje dag nu och jobbat till 5! haha

otur i allt




Underbara morgon klockan ringde 6:00 jag vaknade 6:15 över.. det där med kliva upp 6 gick ju inte precis som jag hade tänkt mig, men jag är vaken nu och klar för åka på jobbet och pigg!

jag är sjukt peppad för att jobba idag måste jag säga, känns toppen!


jag måste säga att jag har fan sån otur just nu med allt..
när vänder det till tur undrar jag?
snälla gud om du finns gö så jag börja få lite tur i livet för nu är jag på botten!

RSS 2.0