barn

såg på ett pogram igår det fick mig tänka vad orättvisvärld vi lever i, hon kunde inte få barn och ville så gärna ha barn, sedan såg hon en mamma som skrek och var inte alls snäll med sitt barn, och det fick henne att få ett psykutbrott! jag förstår varför, finns så mycket barn som far illa i denna värld och vissta ska inte ens få föda barn tycker jag, så har vi dom så gärna vill ha barn som aldrig kommer kunna få barn..
 
så finns det föräldrar som vill stå mer i fokus en deras egna barn det är hämskt, om man har skaffa ett barn så är barnet nummer ett, annars ska ni inte skaffa barn, finns så många som gnäller "egen tid egen tid" nej tyvärr lilla mamman, du valde skaffa barn det barnet du har satt i liv behöver 200% uppmärksamhet och trygghet och allt sånt, om du behöver stå i fokus hela tiden, så skulle du aldrig skaffa barn.
 
och plus alla vet hur barn går till så var noga med skydd om ni ej vill ha barn, och skaffa inte barn  med någon som har sagt klart och tydligt att dom inte vill ha barn, och sedan bli arg och det för dom inte tar hand om barnet. FAST och om inte fadern vill ha barnet så borde han vara mer noga med att skydda sig också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0